Перший робочий день у новому приміщенні Станично-Луганського районного відділу УДМС у Луганській…

Перший робочий день у новому приміщенні Станично-Луганського районного відділу УДМС у Луганській області

Перший робочий день у новому приміщенні Станично-Луганського районного відділу УДМС у Луганській області

05.02.2019 року перший робочий день після переїзду в нове приміщення (за адресою смт. Станиця Луганська, вул. Барбашова, 38) Станично-Луганського районного відділу Управління ДМС України в Луганській області відзначився завершенням всіх організаційних питань та початком надання адміністративних послуг по лінії Державної міграційної служби України в Луганській області. Завершено налаштування у новому приміщенні спеціальної електронної техніки для ідентифікації особи, що дозволяє безпосередньо після подання відповідних документів одразу пройти процедуру сканування.

Переконатися в якості надання адміністративних послуг громадянам України та ще раз привітати з відкриттям до Станично-Луганського районного відділу завітав заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко, голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін та начальник Управління ДМС у Луганській області Юрій Скіртач.

Напередодні старту реєстрації на ЗНО 16-річним мешканцям смт. Станиця Луганська урочисто вручили перші оформлені територіальним підрозділом паспорти громадянина України у формі ІД-картки.

Начальник Станично-Луганського районного відділу ДМС України Сергій Цілуйко звернув увагу гостей на робочі місця співробітників, обладнані для повноцінної роботи та установлений в адміністративній будівлі відділу платіжний термінал, який дозволяє скоротити час прийому громадян, оскільки оплатити адміністративну послугу можна одразу самостійно.

Впродовж всього дня гості та громадяни, які звернулися до Станично-Луганського районного відділу відчували особливий настрій колективу – доброзичливість співробітників УДМС у Луганській області, які всіляко прагнуть до покращення якості надання адміністративних послуг по лінії Державної міграційної служби України та розвитку свого регіону.

Управління ДМС у Луганській області