УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині місцеві бюджети поповнилися на понад 66 мільйонів гривень за надання адміністративних…

На Буковині місцеві бюджети поповнилися на понад 66 мільйонів гривень за надання адміністративних послуг у сфері міграції

На Буковині місцеві бюджети поповнилися на понад 66 мільйонів гривень за надання адміністративних послуг у сфері міграції

Понад 66 мільйонів гривень перерахували до місцевих бюджетів структурні та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області за надання адміністративних послуг у міграційній сфері впродовж минулого року.

Половину цих коштів – 33,5 млн. грн. – забезпечив обласний центр. Тут буковинці отримують послуги безпосередньо в УДМС у Чернівецькій області, Чернівецькому МВ, ЦНАПі Чернівецькї міської ради та обласному відділенні паспортного сервісу.

Серед територіальних підрозділів найбільше надходжень забезпечили сторожинецькі міграційники – загалом 5,2 млн. грн. Мешканці району та прилеглих територіальних громад отримують міграційні послуги у Сторожинецькому РВ УДМС у Чернівецькій області та, від серпня минулого року, у Великокучурівському ЦНАПі.

Окрім того, 4,6 та 4,3 млн. перерахували глибоцькі та новоселицькі міграційники відповідно, по 3 млн. грн. надійшло з Герци та Кіцманя, по 2,5 з Вижниці, Заставни та Хотина.

Управління ДМС у Чернівецькій області