На Буковині місцеві бюджети поповнилися на понад 66 мільйонів гривень за надання адміністративних…

На Буковині місцеві бюджети поповнилися на понад 66 мільйонів гривень за надання адміністративних послуг у сфері міграції

На Буковині місцеві бюджети поповнилися на понад 66 мільйонів гривень за надання адміністративних послуг у сфері міграції

Понад 66 мільйонів гривень перерахували до місцевих бюджетів структурні та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області за надання адміністративних послуг у міграційній сфері впродовж минулого року.

Половину цих коштів – 33,5 млн. грн. – забезпечив обласний центр. Тут буковинці отримують послуги безпосередньо в УДМС у Чернівецькій області, Чернівецькому МВ, ЦНАПі Чернівецькї міської ради та обласному відділенні паспортного сервісу.

Серед територіальних підрозділів найбільше надходжень забезпечили сторожинецькі міграційники – загалом 5,2 млн. грн. Мешканці району та прилеглих територіальних громад отримують міграційні послуги у Сторожинецькому РВ УДМС у Чернівецькій області та, від серпня минулого року, у Великокучурівському ЦНАПі.

Окрім того, 4,6 та 4,3 млн. перерахували глибоцькі та новоселицькі міграційники відповідно, по 3 млн. грн. надійшло з Герци та Кіцманя, по 2,5 з Вижниці, Заставни та Хотина.

Управління ДМС у Чернівецькій області