З більш комфортними умовами для прийому громадян розпочали роботу у новому році два підрозділи…

З більш комфортними умовами для прийому громадян розпочали роботу у новому році два підрозділи УДМС України в Полтавській області

З більш комфортними умовами для прийому громадян розпочали роботу у новому році два підрозділи УДМС України в Полтавській області

З метою покращення умов надання адміністративних послуг населенню у приміщеннях Миргородського міського районного відділу та Полтавського районного відділу УДМС області проведено косметичний ремонт. Відтепер з нового року підрозділb розпочали роботу з сучасним ремонтом та більш комфортними умовами для прийому громадян.

Зокрема, в приміщенні Полтавського районного відділу встановлено додаткову робочу станцію з оформлення біометричних документів, що дозволить приймати більшу кількість людей.

Територіальні підрозділи приймають громадян за такими адресами:

  • Миргородський міський районний відділ – вул. Якова Усика, 34, м. Миргород ;
  • Полтавський районний відділ – вул. Олени Пчілки, 19а, м. Полтава .

Контактні дані всіх територіальних підрозділів міграційної служби Полтавщини можна знайти на офіційному сайті ДМС України за посиланням.

До відома. У минулому році територіальними підрозділами УДМС України в Полтавській області оформлено 140568 паспортів громадянина України для виїзду за кордон та 48335 паспортів громадянина України у формі ID-картки.

Управління ДМС у Полтавській області