У курортному Яремчому урочисто відкрили оновлене адміністративне приміщення міського відділу міграційної…

У курортному Яремчому урочисто відкрили оновлене адміністративне приміщення міського відділу міграційної служби

У курортному Яремчому урочисто відкрили оновлене адміністративне приміщення міського відділу міграційної служби

Вже вдруге з початку року у колективах міграційної служби Івано-Франківської області урочисто справляють новосілля. Цього разу – у Яремчанському міському відділі. Після ремонтних робіт, здійснених з ініціативи керівництва УДМС в області коштом ДМС України, приміщення територіального підрозділу не впізнати. Тут створені належні умови для праці та обслуговування громадян. Як зауважив під час церемонії відкриття оновленого приміщення керівник УДМС в області Сергій Саїв, по-іншому й не може бути, адже курортне місто Яремче приваблює значну кількість туристів з усіх куточків України. І якщо обставини спонукатимуть когось з гостей курортного краю скористатися послугами підрозділу міграційної служби, зокрема, виникне потреба оформлення закордонного паспорта, то це можна буде зробити у зручних і комфортних умовах. А ще він побажав начальнику територіального підрозділу Тарасові Небору і всьому колективу Яремчанського міськвідділу успіхів у виконанні завдань служби і доброзичливого ставлення до відвідувачів.   

Приміщення освятив настоятель церкви Івана Хрестителя в місті Яремчому отець Ярослав, а фольклорний колектив з села Микуличина виконанням самобутніх колядок додав настрою усім присутнім. Традиційно на подібні входини запрошуються керівники усіх територіальних підрозділів міграційної служби області.

Варто зауважити, що торік у Яремчанському міськвідділі міграційної служби мешканці і гості регіону оформили понад 6200 біометричних документів, а в місцевий бюджет за надання адміністративних послуг перераховано 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Управління ДМС в Івано-Франківській області