Міграційники Донеччини взяли участь у роботі круглого столу

Міграційники Донеччини взяли участь у роботі круглого столу

Міграційники Донеччини взяли участь у роботі круглого столу

Міграційники Донеччини взяли участь у роботі круглого столу за темою «Актуальні питання міграційного права в контексті прав внутрішньо переміщених осіб, жителів окупованих територій та лінії зіткнення».

Даний захід пройшов за участі представників Головного управління ДМС України в Донецькій області та Представництвом Датської Ради у справах біженців в Україні і був присвячений актуальним питанням міграційного права в контексті прав внутрішньо переміщених осіб, жителів окупованих територій та лінії зіткнення.

Безпосередню участь у роботі круглого столу взяли заступник начальника відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання  Лілія Назаренко, завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Тетяна Лавріненко, провідний спеціаліст відділу юридичного забезпечення Віра Полякова, головний спеціаліст відділу з питань громадянства Олена  Кравченко.

Тематика круглого столу передбачала наступні напрямки роботи: оформлення та видача паспортів громадянина України вперше, обмін паспорта, замість втраченого або викраденого, процедура ідентифікації особи, набуття громадянства України та інші.

Слід зазначити, що всі учасники даного заходу взяли активну участь в обговоренні дискусійних питань.

Головне управління ДМС у Донецькій області