З Сум видворено чергового порушника міграційного законодавства

З Сум видворено чергового порушника міграційного законодавства

З Сум видворено чергового порушника міграційного законодавства

Днями працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС України в Сумській області на виконання рішення Зарічного районного суду м. Суми процедуру примусового видворення застосовано стосовно нелегального мігранта – громадянина Бангладеш. Порушника міграційного законодавства доставлено до аеропорту «Бориспіль» та передано працівникам державної прикордонної служби України.

Встановити фактичний термін перебування іноземця на території України не вбачалося можливим через відсутність дато-штампів перетину державного кордону в паспортному документі особи. Зі слів самого іноземця, потрапив він на територію України влітку 2018 року, перетнувши держкордон поза пунктом пропуску. За час перебування у Сумах постійного доходу, місця проживання не мав.

Загалом, з початку року на Сумщині встановлено 19 фактів незаконного перебування іноземних громадян на території області. Стосовно порушників вжито відповідних заходів реагування. Робота в напрямку протидії нелегальній міграції триває.

Управління ДМС у Сумській області