У Вінниці провели робочу зустріч із представниками Державного реєстру виборців

У Вінниці провели робочу зустріч із представниками Державного реєстру виборців

У Вінниці провели робочу зустріч із представниками  Державного реєстру виборців

13 лютого в управлінні ДМС області відбулася робоча зустріч І-го заступника начальника управління Антоніни Ратушної з представниками обласного та Вінницького міського відділів ведення реєстру виборців Андрієм Кравченко та Анатолієм Синявським.

У нараді також прийняли участь начальник відділу паспортної роботи та громадянства УДМС Інна Гисева, начальник відділу обліку реєстрації місця проживання Сергій Головко та керівники територіальних підрозділів УДМС м. Вінниці.

На нараді розглянуто зміст коментаря Центральної виборчої комісії України (Постанова ЦВК № 268 від 27 грудня 2018 року), зокрема: «виборець включений до списку виборців, має можливість реалізувати право голосу на виборах Президента України шляхом отримання виборчого бюлетеня за умови пред'явлення, зокрема, паспорта громадянина України».

Розглянуто питання взаємодії структурних та територіальних підрозділів Міграційної служби між відділами ведення Державного реєстру виборців у районах області. А також - належного формування та відповідного уточнення списків виборців, що будуть використані під час виборів Президента України.

Досягнуто домовленості про подальшу тісну співпрацю та систематичний обмін інформацією у відповідності до законодавчих актів.

Управління ДМС у Вінницькій області