В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели внутрішній тренінг з питань якості надання адміністративних…

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели внутрішній тренінг з питань якості надання адміністративних послуг

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели внутрішній тренінг з питань якості надання адміністративних послуг

14 лютого з метою вдосконалення професійних знань та навичок, у холі Управління відбувся навчальний семінар за участі внутрішніх тренерів – завідувача сектору стандартів роботи та контролю якості Яни Федій та головного спеціаліста Наталії Тіняєвої для працівників територіальних підрозділів служби.

Тема заходу: «Стандартна операційна процедура «Внесення від цифрованого образу обличчя до документів, що оформлюються із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру та до безконтактного електронного носія, що може міститись в них».

Під час тренінгу працівники сектору стандартів роботи та контролю якості візуально презентували присутнім, інформацію про СОП, адже наочність сприяє кращому аналізу та розумінню.

Адже якісне надання адміністративних послуг є одним із головних напрямків роботи міграційної служби Полтавщини. Функцію постійного контролю та моніторингу за цим показником покладено на сектор стандартів роботи та контролю якості УДМС, які періодично проводять роз’яснювальну роботу з працівниками щодо дотримання вимог СОП.

Управління ДМС у Полтавській області