Співробітники ЦМУ ДМС у м.Києві та Київській області продовжують активну роботу з протидії нелегальній…

Співробітники ЦМУ ДМС у м.Києві та Київській області продовжують активну роботу з протидії нелегальній міграції

Співробітники ЦМУ ДМС у м.Києві та Київській області продовжують активну роботу з протидії нелегальній міграції

14 лютого 2019 року співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області під час опрацювання запиту РАГСу щодо законності перебування на території України громадянки Російської Федерації, яка мала намір укласти шлюб із громадянином України у паспортному документі зазначеної іноземки були виявлені підроблені штампи та печатки про продовження строку перебування на території України.

Так, під час перевірки було встановлено, що наявні штампи, печатки та підписи посадових осіб територіального органу щодо продовження строку перебування на території України громадянці Російської Федерації можуть містити ознаки підробки.

Співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області невідкладно було викликано слідчо-оперативну групу Подільського ВП ГУ НП в м. Києві. Паспорт громадянки Російської Федерації було вилучено слідчо-оперативною групою, зазначена подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, відповідальність за який передбачено статтею 358 Кримінального кодексу України. 

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області