Працівники міграційної служби Рівненщини підвищують кваліфікацію

Працівники міграційної служби Рівненщини підвищують кваліфікацію

Працівники міграційної служби Рівненщини підвищують кваліфікацію

18 лютого працівники міграційної служби Рівненщини, які обіймають посади державної служби категорії «В», розпочали заняття по підвищенню кваліфікації.

Лекції та тематичні заняття за відповідною професійною програмою проходитимуть у Рівненському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій до 22 лютого.     

Навчання спрямоване на фахове удосконалення й оновлення знань та умінь працівників Управління та територіальних підрозділів міграційної служби.

До проведення тематичних зустрічей були залучені начальник УДМС України в Рівненській області Лілія Драпчинська та  завідувачі секторів УДМС.

Слухачі матимуть змогу отримати знання від кандидатів та доцентів Національного університету «Острозька академія», професорів Рівненського гуманітарного університету, Національного університету водного господарства та природокористування та керівників управлінь Рівненської облдержадміністрації.           

За результатами виконання програми семінару учасники проходитимуть тестування на знання Закону України «Про запобігання корупції».

Управління ДМС у Рівненській області