Робота співробітників ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області з протидії нелегальній міграції…

Робота співробітників ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області з протидії нелегальній міграції набирає обертів

Робота співробітників ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області   з протидії нелегальній міграції набирає обертів

19 лютого 2019 року співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії  ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області під час проведення профілактичних заходів виявлено громадянина Йорданії, який під час проведення перевірки документів надав посвідку на тимчасове проживання з ознаками підроблених штампів, печаток та підписів посадових осіб територіального органу ДМС України.

Іноземець підтвердив, що дійсно, зазначені вище штампи, печатки та підписи посадових осіб територіального органу ДМС України в його посвідку на тимчасове проживання допомогли поставити невідомі йому особи за грошову винагроду.

Співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області невідкладно було викликано слідчо-оперативну групу Подільського ВП ГУ НП в м. Києві. Посвідку на тимчасове проживання громадянина Йорданії вилучено слідчо-оперативною групою, зазначена подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, відповідальність за який передбачено статтею 358 Кримінального кодексу України. 

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області