УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Начальник УДМС України в Житомирській області з робочою поїздкою відвідав Чуднівський район

Начальник УДМС України в Житомирській області з робочою поїздкою відвідав Чуднівський район

Начальник УДМС України в Житомирській області з робочою поїздкою відвідав Чуднівський район

18 лютого начальник УДМС України в Житомирській області Олександр Радько здійснив робочу поїздку до Чуднівського районного сектору.

При спілкуванні з громадянами, які виявили бажання отримати  адміністративні послуги в даному територіальному підрозділі, керівник міграційної служби області зазначив, що основним пріоритетом в діяльності підрозділу є якісне надання адміністративних послуг та довіра громадян.

З метою забезпечення належного комфорту для відвідувачів районного сектору міграційної служби, під час отримання ними адміністративних послуг, проведено робочі зустрічі з головами Чуднівської районної адміністрації Олександром Лавруком та районної ради Павлом Домашенком.

Під час спілкування з ініційовано клопотання до органів місцевого самоврядування щодо розміщення районного сектору УДМС в адміністративному приміщенні Чуднівської районної ради.

Зі сторони керівників місцевої влади, депутатів районної ради начальник Управління ДМС в України в області отримав підтримку та запевнення у найкоротші терміни вирішити питання позитивно.

Нагадаємо, що відповідно до змін, внесених до Бюджетного кодексу України, щодо реформи міжбюджетних відносин плата за надання адміністративних послуг включається до складу доходів загального фонду місцевих бюджетів.

Так, за 2018 рік на рахунок місцевого бюджету Чуднівським районним сектором УДМС перераховано коштів у сумі майже 770 тисяч гривень, лише за перший місяць поточного року за надані населенню адміністративні послуги ДМС України на рахунок місцевого бюджету надійшло 69 тисяч гривень.

Робоча поїздка керівника міграційної служби області висвітлена у засобах масової інформації.

 

Управління ДМС у Житомирській області