УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

І. В. Шапран: "Ми працюємо для громадян"

І. В. Шапран: "Ми працюємо для громадян"

І. В. Шапран:

Начальник УДМС України в Черкаській області І. В. Шапран із робочим візитом відвідав територіальні підрозділи – Лисянський та Жашківський районні сектори.

У Лисянці під час зустрічі із головою районної державної адміністрації В. М. Павличуком обговорено питання збільшення площі приміщення для розміщення сектору міграційної служби, що безпосередньо впливає на комфорт громадян протягом перебування у підрозділі.

Окрім цього, очільник міграційної служби Черкащини провів нараду з працівниками згаданих підрозділів щодо організації роботи з прийому громадян. Скористався доброю нагодою поспілкуватися з черкащанами, які прийшли до районних секторів оформлювати біометричні документи. Місцеві жителі смт Лисянка та м. Жашків уцілому позитивно відгукувалися про роботу міграційної служби.

«Ми працюємо для громадян, тому готові вислухати кожного, конструктивно відреагувати на критику та дослухатися до раціональних пропозицій. Завдяки думці людей ми розвиваємося, намагаємося покращити умови надання адміністративних послуг, що можливе тільки за належної організації діяльності підрозділів. Результатом впроваджених стандартів надання послуг, так званих стандартних операційних процедур (СОП), є якісне і максимально швидке отримання адміністративних послуг громадянами» − зазначив І. В. Шапран.

Нагадаємо, що у Лисянському та Жашківському районних секторах діє спрощена електронна черга, тобто попередній запис на прийом можливий тільки через онлайн-сервіс «Електронна черга» на сайті ДМС, а всі інші громадяни приймаються у порядку «живої» черги.

Управління ДМС у Черкаській області