УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 2018 рік

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 2018 рік

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 2018 рік

Підсумкова нарада за результатами роботи Управління ДМС у Чернівецькій області у 2018-му році відбулася за участі керівного складу обласного апарату та територіальних підрозділів.

У вступному слові т.в.о. начальника Управління Віктор Пислар озвучив основні тези виступів керівників ДМС України під час нещодавньої підсумковій колегії, за результатами якої Чернівецька область посіла шосте місце у загальнонаціональному рейтингу за 2018 рік.

Заступник начальника Управління Валерій Попов доповів про основні показники  роботи в напрямку паспортної роботи та громадянства.

Завідувач сектору організаційної роботи Віктор Мельник озвучив рейтингові показники територіальних підрозділів та назвав кращих керівників за результатами комплексного аналізу їх діяльності.

Також йшлося про результати роботи з іноземцями та особами без громадянства, протидію нелегальній міграції, стан інформатизації служби, дотримання фінансової та бюджетної дисципліни, функціонування сервісу «Електронна черга», претензійну та позовну роботу, стан роботи зі скаргами громадян та дотримання антикорупційного законодавства.  

На завершення Віктор Пислар визначив ряд завдань для окремих структурних підрозділів у зв’язку з проведенням виборчої кампанії президента України. Він націлив колектив на максимально результативну роботу для забезпечення законності виборчого процесу. Йшлося в першу чергу про вклеювання фото до паспорта громадянина України по досягненні 25- та 45-ти років у нормативно визначені терміни, своєчасне оформлення і видачу паспортів громадянина України у вигляді пластикової картки, а також – дієву інформаційно-роз’яснювальну кампанію, що мотивуватиме громадян своєчасно звертатися до підрозділів міграційної служби.

Управління ДМС у Чернівецькій області