У Рівному відбулася нарада за участю керівників територіальних та структурних підрозділів Управління…

У Рівному відбулася нарада за участю керівників територіальних та структурних підрозділів Управління ДМС України в Рівненській області

У Рівному відбулася нарада за участю керівників територіальних та структурних підрозділів  Управління ДМС України в Рівненській області

21 лютого відбулася нарада Управління ДМС України в Рівненській області, за участю керівників структурних та територіальних підрозділів служби.

Розпочали з підсумків роботи 2018 року та головних пріоритетів на нинішній рік, які озвучила керівник міграційної служби Лілія Драпчинська та нагородження окремих працівників відзнаками Голови Державної міграційної служби й почесною грамотою голови обласної ради за сумлінне виконання службових обов`язків.

На нараді проаналізували кількісні та якісні показники роботи територіальних підрозділів УДМС по документуванню населення паспортом громадянина України для виїзду за кордон й коректності оформлення заяв-анкет. Завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Ірина Бортнік зауважила про необхідність своєчасного та достовірного внесення відомостей до Відомчої інформаційної системи виконання заходів та організації діяльності по переведенню паперових картотек у електронний формат.

Окремо зосередили увагу на результатах роботи територіальних підрозділів УДМС у 2018 році щодо дотримання законодавства під час здійснення проваджень за заявами й поданнями з питань  громадянства, надання дозволу на імміграцію, ведення обліку іноземців і осіб без громадянства. Завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Олександр Власиневич доповів про роботу з протидії незаконної міграції та результати притягнення порушників   до адміністративної відповідальності у минулому році.

У 2018 році до управління надійшло понад 90 звернень громадян з питань оформлення паспорта громадянина України у формі книжечки. Завідувач сектору юридичного забезпечення Христина Ковалик донесла присутнім результати розгляду у судах адміністративних позовів 49-ти судових справ.

Говорили на нараді про виконавську дисципліну та стан перевірок територіальних підрозділів УДМС за 2018 рік. Зокрема, завідувач сектору організаційної роботи Вікторія Бедринська, розповіла учасникам заходу про запровадження у поточному році нової системи контролю виконання службових завдань з метою покращення стану виконавської дисципліни та якості звітування.

Підводячи підсумок наради, начальник УДМС Лілія Драпчинська роз`яснила присутнім першочергові заходи щодо реалізації структурними та територіальними підрозділами УДМС пріоритетних напрямків роботи ДМС України на 2019 рік та виконання рішень колегії ДМС України, яка відбулась 15 лютого нинішнього року в м. Києві.

Завершилася нарада навчанням працівників в рамках професійної підготовки.

Управління ДМС у Рівненській області