21 лютого 2019 року в місті Одесі відбулась прес-конференція на тему: «Правовий статус іноземців…

21 лютого 2019 року в місті Одесі відбулась прес-конференція на тему: «Правовий статус іноземців та осіб без громадянства»

21 лютого 2019 року в місті Одесі відбулась прес-конференція на тему: «Правовий статус іноземців та осіб без громадянства»

Організували дану зустріч Головне управління Державної міграційної служби України в Одеській області, Міжнародний конгрес по захисту прав і свобод громадян «ЩИТ» та Головне територіальне управління юстиції в Одеській області.

Представники даних структур роз’яснили законодавство України та відповіли на всі питання, які стосувались індивідуальних випадків.

В конференції взяли участь іноземці, які вже довгий час проживають на території України, президент Палестинської діаспори в м. Одеса, президент організації «Палестино-Української дружби».

Заступник начальника ГУ ДМС України в Одеській області Анатолій Максименко зазначив, що міграційна служба разом з управлінням юстиції старається максимально допомагати мігрантам в рамках діючого законодавства України.

Міграційна служба разом з організацією «ЩИТ» та органами юстиції старається допомагати людям навіть в найелементарніших речах: з громадянством, документами, допомагає усунути інциденти.

«Але основне, щоб люди самі до нас звертались і шукали допомоги саме у нас. Наші двері завжди відкриті.» - зазначив Анатолій Максименко.

Головне управління ДМС в Одеській області