У міграційній службі Полтавської області підвели підсумки роботи за минулий рік

У міграційній службі Полтавської області підвели підсумки роботи за минулий рік

У міграційній службі Полтавської області підвели підсумки роботи за минулий рік

21 лютого в Управлінні Державної міграційної служби України в Полтавській області під керівництвом начальника Управління Сергія Шостака проведена розширена нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів УДМС, на якій підвели підсумки службової діяльності за 2018 рік.

У вступному слові начальник УДМС наголосив на неухильне дотримання комунікаційного стандарту спілкування працівниками міграційної служби із громадянами та суворо застеріг від можливих проявів корупційних діянь. Звернув увагу на надання якісної консультативної інформації громадянам та підвищення кваліфікації працівників служби, в частині вивчення діючого законодавства для покращення якості обслуговування громадян.

Також керівник довів основні питання, які розглядалися на нещодавній підсумковій колегії ДМС України, за результатами якої Полтавська область посіла сьоме місце у загальнонаціональному рейтингу за 2018 рік.

Проаналізовано результати роботи територіальних підрозділів УДМС з протидії нелегальній міграції за звітний період. Наголошено на взаємодії з державними органами влади, в тому числі правоохоронними органами з питань організації протидії нелегальній міграції.

 На засіданні обговорили результати роботи з іноземцями та особами без громадянства, стан інформатизації служби, дотримання фінансової та бюджетної дисципліни, претензійну та позовну роботу, стан роботи зі зверненнями і скаргами громадян та дотримання антикорупційного законодавства.

Також заслухали інформацію щодо організації роботи територіальних підрозділів УДМС області за минулий  рік з питань оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також здійснення постійного контролю щодо належної ідентифікації осіб.

Під час наради заслухані керівники по напрямкам роботи, поставлені конкретні терміни щодо усунення виявлених недоліків в їх діяльності.

На завершення керівник Управління націлив колектив на максимально результативну роботу для забезпечення законності виборчого процесу у зв’язку з проведенням виборчої кампанії президента України. Підсумувавши результати праці за рік та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи в подальшому.

Наприкінці засідання для керівників територіальних підрозділів УДМС області проведено семінарські заняття в рамках професійної діяльності.

Управління ДМС у Полтавській області