В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи служби за 2018 рік

В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи служби за 2018 рік

В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи служби за 2018 рік

20 лютого в конференц-залі міграційної служби області відбулась розширена нарада під керівництвом начальника Управління Олега Панькова за участі керівників структурних та територіальних підрозділів служби.

Першочергово, очільник Управління проаналізував результати роботи служби за 2018 рік, зазначивши кількісні та якісні показники діяльності, а також окремо зупинився на недоліках у роботі, необхідності їх усунення та недопущення в подальшому.

Окрім цього, не залишились поза увагою керівництва питання, які висвітлювались на розширеному засіданні Колегії ДМС, яка нещодавно відбулась у м. Києві, зокрема щодо:

  • впровадження електронних сервісів;
  • покращення взаємодії з ЦНАП, а також підвищення кваліфікації працівників ДМС та ЦНАП;
  • удосконалення міграційного законодавства;
  • запобігання та виявлення корупції шляхом підвищення рівня прозорості діяльності ДМС;
  • співпраці із провідними міжнародними організаціями у сферах міграції та ін.

У свою чергу, керівники структурних підрозділів Управління довели до відома присутніх практичні аспекти застосування чинного законодавства під час надання адміністративних послуг громадянам.

Підводячи підсумки наради, керівник Управління наголосив на взаємодії та подальшій співпраці між відомствами, в частині надання та своєчасного обміну інформацією під час виборчої кампанії 2019 року. Разом з тим, особливу увагу приділив питанням комунікаційного стандарту спілкування працівників служби з громадянами, належного виконання службових обов'язків та неухильного дотримання антикорупційного законодавства, а також проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з основних напрямків діяльності Управління.

Управління ДМС у Хмельницькій області