Навчальний семінар для спеціалістів Служби Чернігівської області

Навчальний семінар для спеціалістів Служби Чернігівської області

Навчальний семінар для спеціалістів Служби Чернігівської області

25 лютого в Управлінні Державної міграційної служби  України в Чернігівській області для заступників начальників, головних та провідних спеціалістів територіальних підрозділів, було проведено навчальний семінар на тему: «Підвищення якості надання адміністративних послуг» .

 Метою семінару стало  доведення інформації яка була розглянута на Колегії УДМС України в Чернігівській області та Колегії ДМС України , що відбулися тижнем раніше та навчання спеціалістів з головних питань, що стосуються норм та якості надання адміністративних послуг.

Перед початком семінару, з метою вивчення психологічної атмосфери, проблематики пов’язаної із самопочуттям працівників та інших психологічних факторів в колективі, які безпосередньо впливають на продуктивність праці та якість виконання робочих завдань, головним спеціалістом  відділу управління персоналом Ігорем Недашковським було проведено тестування, аналіз результатів якого допоможуть знайти шляхи підвищення ефективності робочих процесів та знизити  рівень професійного вигорання. Також в рамках розвитку корпоративної культури спеціалістам територіальних підрозділів було запропоновано за допомогою одного слова описати, що для них означає колектив, даний метод дасть змогу визначити основні психологічні пріоритети працівників в колективі та допоможе в подальшому забезпечити почуття комфорту та стабільності на робочому місці.

Головним спеціалістом сектору стандартів роботи та контролю якості Владиславою Мартинович, з метою перевірки знань працівників та виявлення основних проблемних питань, які виникають під час надання адміністративних послуг було проведено тестування учасників семінару.

Розпочала навчальний семінар начальник УДМС України в Чернігівській області Ксенія Лук’янець. Перш за все, Ксенія Вікторівна звернула увагу на те, що Міграційна служба стрімко розвивається, відбуваються ефективні зміни та запроваджуються інновації. Начальник наголосила, що ефективність роботи та Служби насамперед залежить від ефективності роботи та максимальних зусиль кожного працівника і, що кожен повинен розуміти приналежність до Служби та відчувати гордість свою за роботу. Також начальник довела до учасників навчання інформацію, що висвітлювалась на Колегії ДМС та Колегії УДМС України в Чернігівській області. Підвела підсумки діяльності служби за 2018 рік, визначила основні пріоритети та шляхи досягнення цілей у 2019 році.

Під  час семінару керівники структурних підрозділів УДМС України в Чернігівській області провели навчання для спеціалістів щодо організації роботи з оформлення паспортних документів, питання співпраці з органами реєстрації, виконання вимог чинного законодавства, щодо роботи з іноземними громадянами та ОБГ. Навчання пройшло досить насичено, спеціалісти активно цікавилися та обговорювали проблемні питання , цілі та перспективи в подальшому, вели дискусії з питань, що розглядалися. Керівники профільних структурних підрозділів в свою чергу надавали практичні рекомендації, що стосуються надання адміністративних послуг.

По завершенню навчання Ксенія Лук’янець подякувала всім присутнім за досягнення, які ми маємо на сьогодні. Побажала всім сил, натхнення та успіхів у подальшому особистому та професійному розвитку.

Управління ДМС у Чернігівській області