В ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області проведені загальні збори працівників новоутвореного…

В ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області проведені загальні збори працівників новоутвореного органу

В ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області проведені  загальні збори працівників новоутвореного органу

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області активно проводить свою роботу. Вже маємо перші результати, намічені плани та затверджені напрями подальшої роботи.

Ці та інші робочі питання детально обговорювалися на проведених нещодавна загальних зборах працівників Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області.

Зала наповнилася дуже швидко, адже зібралися колеги-міграційники не лише м. Києва, а й усієї Київської області. Завдяки чудовій організації заходу та за сприянням керівництва ЦМУ ДМС, співробітникам оновленого територіального органу вдалося не лише познайомитися один з одним, а й щиро поспілкуватися.

Вітаючи колег, начальник ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області, Вячеслав Валерійович Гузь, твердо наголосив, що і надалі у своїй роботі візьме курс, за яким кожний працівник як територіального, так і структурного підрозділу пам’ятатиме про вимоги, які ставить перед нами законодавство України та Загальні правила етичної поведінки державних службовців. Центральне міжрегіональне управління ДМС невпинно працюватиме на благо нашої держави і кожного її громадянина.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області