УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» запрацював за новою…

Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» запрацював за новою адресою

Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» запрацював за новою адресою

Відкрили нове приміщення і перерізали символічну стрічку керівник Департаменту Державного підприємства «Документ» Ольга Соколова і начальник обласного Управління ДМС Ярослав Давибіда.

Вітаю наших колег із переїздом. Бажаю, щоб ваші клієнти із усмішкою приходили до вас і з усмішкою йшли, отримавши по-європейськи якісну адміністративну послугу. Управління міграційної служби допомагатиме вам у вашій роботі.

привітав Ярослав Давибіда.

Рішення про переїзд і модернізацію тернопільського «Паспортного сервісу» керівництво ДП «Документ» аргументувало сталим попитом містян на закордонні паспорти й бажанням покращити умови їхнього обслуговування.

Попит на оформлення біометричних паспортів надзвичайно великий. Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» за старою адресою щодня надавав послуги близько двомстам осіб. Тому звичайно виникла потреба у більшому, комфортнішому приміщенні. Відтак щиро вітаю і працівників, і клієнтів із сьогоднішньою подією.

звернулася заступник голови Тернопільської ОДА Світлана Беспоповцева.

Про переваги нового Центру розповів старший інспектор обслуговування громадян ДП «Документ» Ігор Паленко:

Даний Центр відкрито у першу чергу для клієнтів, які хочуть отримувати послуги в сучасних умовах. Тут встановлено 8 робочих місць для здійснення прийому громадян. Планується, що щодня адміністративні послуги надаватимуться близько трьом сотням осіб. На 3 поверсі здійснюється подача документів на отримання послуги, а на 4 - видача готових документів.

✔️ Працюватиме тернопільський центр за адресою вул. Йосипа Сліпого, 7, торгівельний центр «Атріум». по буднях з 9:00 до 18:00 (без перерви на обід), у суботу з 9:00 до 17:00.

Управління ДМС у Тернопільській області