Міграційники Волині підсумували результати службової діяльності за 2018 рік

Міграційники Волині підсумували результати службової діяльності за 2018 рік

Міграційники Волині підсумували результати службової діяльності за 2018 рік

В Управлінні Державної міграційної служби області відбулася нарада, на якій учасники підбили підсумки діяльності підрозділів за 2018 рік та визначили основні напрямки роботи на 2019 рік. У заході взяли участь начальник УДМС в області Іван Войцешук, його заступники, керівники структурних та територіальних підрозділів відомства. 
«Одним з пріоритетних напрямків роботи Управління є якісне та доступне надання адміністративних послуг, протидія нелегальній міграції, посилення взаємодії з державними органами влади», - наголосив у своєму виступі Іван Войцешук, відкриваючи засідання. Враховуючи напружену суспільно-політичну ситуацію в країні, начальник УДМС в області акцентував увагу на посиленні співпраці з правоохоронними органами щодо виявлення іноземців. 
Також на нараді наголошувалося на посиленому режиму роботи з напрямку паспортизації громадян ID-картами перед виборами Президента України. Особливу увагу підлеглих начальник УДМС в області зосередив на моніторингу у 2019 році роботи територіальних підрозділів сектором стандартів роботи та контролю якості Управління. Іван Войцешук також наголосив на важливості дотримання працівниками службових обов'язків, стандартних операційних процедур та якісному виконанні основних завдань, які на сьогодні поставлені перед Міграційною службою України. Підводячи підсумки наради присутнім наголосили на дотриманні вимог антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Волинській області