Підведення підсумків роботи ГУДМС України у Львівській області за 2018 рік, основні завдання та…

Підведення підсумків роботи ГУДМС України у Львівській області за 2018 рік, основні завдання та пріоритетні напрямки роботи на 2019 рік

Підведення підсумків роботи ГУДМС України у Львівській області за 2018 рік, основні завдання та пріоритетні напрямки роботи на 2019 рік

Підведення підсумків роботи ГУДМС України у Львівській області за 2018 рік, основні завдання та пріоритетні напрямки роботи на 2019 рік. Про це 28.02.2019 року обговорили на нараді керівників структурних та територіальних підрозділів ГУДМС у Львівській області.

Розпочала нараду перший заступник начальника ГУДМС у Львівській області Іваночко Іванна Романівна, яка довела до присутніх Рішення Колегії ДМС від 15.02.2019 року.

Окремо за кожним напрямком роботи ГУДМС у Львівській області доповідали керівники структурних підрозділів.

Особливу увагу приділили недолікам за 2018 рік, шляхи їх вирішення та недопущення їх у майбутньому.

Основними завданнями та напрямками роботи міграційної служби Львівщини на 2019 рік та в подальшому -  універсальне оформлення документів, як на ID- картку так і на оформлення закордонного паспорта; пріоритетне оформлення першого паспорта для школярів, які реєструються на ЗНО; удосконалення взаємодії з ЦНАП; покращення якості надання адміністративних послуг; запобігання та виявлення корупції; протидія нелегальній міграції; посилення взаємодії з державними органами влади тощо.

Також було запрошено начальника відділу адміністрування державного реєстру виборців Львівської обласної державної адміністрації Павлів Зоряну Михайлівну, яка довела до присутніх зміни у виборчому законодавстві, відповіла на їх запитання та разом домовились про активну співпрацю.  

Підводячи підсумки наради Іванна Романівна наголосила на дотриманні працівниками законодавства, постійно підвищувати рівень професійної кваліфікації. Також керівник надала відповідні доручення.

 

Головне управління ДМС у Львівській області