Співробітники Оболонського РВ ЦМУ ДМС активно співпрацюють з представниками районної в м. Києві…

Співробітники Оболонського РВ ЦМУ ДМС активно співпрацюють з представниками районної в м. Києві державної адміністрації

Співробітники Оболонського РВ ЦМУ ДМС активно співпрацюють з представниками районної в м. Києві державної адміністрації

Днями Оболонським районним відділом  Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області на виконання заходів, визначених рішенням колегії Міністерства внутрішніх справ України від 28 січня 2019 №2 КМ, проведено спільну нараду з керівниками та фахівцями Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

В нараді взяла участь керівник апарату Оболонської РДА Ірина Пашко, керівники відділу ведення Державного реєстру виборців, відділу з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб та управління (Центру) надання адміністративних послуг Оболонської РДА.

У межах наради та з урахуванням Меморандуму про співпрацю між ЦВК та МВС, заступник начальника Оболонського РВ ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області Олександр Козиренко доповів про основні заходи Оболонського РВ щодо своєчасного подання відомостей до Державного реєстру виборців. Серед них — оперативний обмін відомостями про громадян, яким виповнилося 18 років, і якими отримано чи не отримано паспортні документи; щодо громадян, якими втрачено документи, а також про осіб, які набули громадянство України.

Завідувач сектору оформлення документів Оболонського РВ ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області Світлана Ярова наголосила на необхідності надання відповідей про реєстрацію місця проживання у період проведення виборчої компанії в найкоротші терміни.

Під час наради сторонами напрацьовано алгоритм дій щодо своєчасного подання відомостей до реєстру виборців та якісного надання громадянам адміністративних послуг.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області