Зручність для кожного відвідувача Краматорського МВ

Зручність для кожного відвідувача Краматорського МВ

Зручність для кожного відвідувача Краматорського МВ

Люди з вадами опорно-рухового апарату стикаються з безліччю проблем. Серед них і відсутність пандусів, високі бордюри, через які не можна безперешкодно дістатися до будь-якого закладу.

Самі ці проблеми було усунено 28 лютого поточного року  Краматорським міським відділ ГУ ДМС України в Донецькій області.  Пандус, перила, поручні, широкі двері зробили вхід до будівлі доступним для маломобільних громадян – людей похилого віку, людей із інвалідністю, вагітних жінок. Цього ж дня на першому поверсі територіального підрозділу було відкрито автоматизоване робоче місце, де зможуть оформляти біометричні документи людям з вадами опорно-рухового апарату.

Першим відвідувачем оновленого кабінету став Віктор Мусін, інвалід 1-ї групи, який пересувається на інвалідному візку та мав змогу оформити біометричний паспорт без особливих проблем. Керівник Краматорського МВ  Олександр Попурій особисто прийняв участь в обслуговуванні Віктора.     Дякуємо всім, хто причетний до створення доступного простору в Краматорському міському відділі.

Головне управління ДМС у Донецькій області