УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У міграційній службі Волинської області проведено семінар-навчання

У міграційній службі Волинської області проведено семінар-навчання

У міграційній службі Волинської області проведено семінар-навчання

4 березня в Управлінні ДМС України в області проведено семінар-навчання з керівниками та працівниками територіальних підрозділів, які за своїми посадовими обов’язками відповідають за роботу з іноземцями та протидію нелегальній міграції.
Актуальність заняття зумовлена тим, що наразі якісно змінюються процедури надання адміністративних послуг іноземним громадянам, - зазначив начальник Управління Іван Войцешук.

Під час семінару-наради присутні детально зупинилася на практичних питаннях реалізації законодавства про правовий статус іноземців, зокрема, наданні адміністративних послуг із продовження строку перебування та надання дозволу на імміграцію в Україну, алгоритм дій щодо забезпечення подання, супроводження та представлення інтересів за позовом про примусове видворення за межі України нелегального мігранта, оформлення матеріалів у справах про адміністративні правопорушення. 

Також для присутніх внутрішніми тренерами ДМС Наталією Ващук та Євгенією Марцих проведено тренінг на тему: "Дотримання обмежень щодо одержання подарунків". Наголосили про відповідальність за одержання неправомірного подарунка та негативні наслідки. 

Всі присутні брали активну участь в обговоренні питань порядку денного семінар-наради та ухваленні рішень.

Управління ДМС у Волинській області