Створюємо команду переможців в Головному управлінні ДМС України в Донецькій області

Створюємо команду переможців в Головному управлінні ДМС України в Донецькій області

Створюємо команду переможців в  Головному управлінні  ДМС України в Донецькій області

28 лютого  поточного року в Головному управлінні ДМС України в Донецькій області проведено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців категорії «Б» та «В».

Ми шукали людей самостійних в оцінках та діях, здатних брати ініціативу та аргументовано відстоювати свою позицію. На наше оголошення відгукнулось  27 цілеспрямованих, високоосвічених та амбітних кандидатів. 

Проведенню конкурсу передувало відповідне оголошення на сайті Національного агентства з питань державної служби України в розділі «Вакансії», сайті Головного управління ДМС України в Донецькій області, офіційній сторінці у Facebook, на сайті Work.ua та у приміщенні Головного управління та територіальних підрозділах.

Під час конкурсу було проведено тестування кандидатів на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», законодавства з урахування специфіки функціональних повноважень відповідних посад державних службовців. Із кандидатами на зайняття посад категорії «Б» додатково проводилося розв’язання ситуаційних завдань.

Також з кожним із кандидатів була проведена індивідуальна співбесіда з метою оцінки відповідності висунутим вимогам.

За результатами конкурсу 18 кандидатів успішно пройшли усі етапи конкурсного відбору та рекомендовані для призначення на вакантні посади державних службовців відповідно до штатного розпису ГУ ДМС України в Донецькій області. 

У ГУ ДМС України в Донецькій області пишаються переможцями конкурсу. Ми цінуємо співробітників, у яких можна навчитися.

Головне управління ДМС у Донецькій області