ID-картка — обов’язковий документ кожного випускника задля успішної реєстрації на зовнішнє незалежне…

ID-картка — обов’язковий документ кожного випускника задля успішної реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання

ID-картка — обов’язковий документ кожного випускника  задля успішної реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання

В період підготовки майбутніх випускників до зовнішнього незалежного оцінювання досить важливо вчасно оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки.

Тож, з метою своєчасної реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання випускників загальноосвітніх шкіл, представниками Деснянського районного відділу ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області було проведено ряд зустрічей  з колективами загальноосвітніх шкіл Деснянського району міста Києва та їх керівництвом, а саме, з директором СЗШ № 308 Наталією Миколаївною Джохадзе, заступником директора з виховної роботи даної школи Тетяною Адольфівною Павлушенко, заступником директора з навчальної роботи СЗШ І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови № 320 Зінаїдою Анатоліївною Сивоголовко, заступником директора СЗШ І-ІІІ ступенів № 321 Людмилою Василівною Лесенко.

Під час спілкування з учнями старших класів особливу увагу було зосереджено на питаннях своєчасного оформлення випускниками паспортів громадянина України для успішної реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Працівники міграційної служби розповіли школярам та педагогам про доступність оформлення паспорта на території всієї України, в тому числі, шляхом запису до електронної черги на офіційному веб-сайті ДМС на найближчі дні та у зручний час. Міграційники також нагадали про терміни оформлення паспорта громадянина України та звернули увагу на можливості і значну захищеність сучасного паспорта у формі ID-картки від підроблення.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області