УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

З ID просто!

З ID просто!

#ID_це_просто – знає з власного досвіду юна Ірина. У 2018 році вона оформила свій перший паспорт у формі картки в підрозділі міграційної служби за зареєстрованим місцем проживання − Миколаївській області. А нещодавно звернулася до Черкаського районного відділу УДМС України в Черкаській області для обміну ID-картки. Дівчина навчається у Червонослобідській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Черкаського району, тому для подачі документів обрала згаданий підрозділ міграційної служби.

Ірина зазначає, що значною перевагою обміну ID-картки на ID-картку у разі потреби – це можливість звернення до будь-якого підрозділу міграційної служби незалежно від місця реєстрації,  адже дані вже внесені до Єдиного державного демографічного реєстру (ЄДДР).

Як результат − через 10 робочих днів 14-річна дев’ятикласниця отримала новий паспорт у формі картки.

Тішиться своєму першому документу й студентка Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області. Хоча Дар’ї уже 16 років, але тільки сьогодні отримала ID. І це дійсно просто. Каже, напередодні свята вдвічі приємніше отримувати паспорт від чоловіків-міграційників Звенигородського районного відділу.

Управління ДМС у Черкаській області