В Чернівецькій області проведено ряд зустрічей з представниками ОТГ та освітянами щодо переваг…

В Чернівецькій області проведено ряд зустрічей з представниками ОТГ та освітянами щодо переваг використання ID

В Чернівецькій області проведено ряд зустрічей з представниками ОТГ та освітянами щодо переваг використання ID

В рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо переваг оформлення ID-картки, участі громадян у голосуванні під час виборів Президента України та учнів випускних класів – у зовнішньому незалежному оцінюванні в Чернівецькій області проведено ряд зустрічей з представниками територіальних громад та районних підрозділів освіти у складі  райдержадміністрацій.

Так, у Сторожинці відбулося розширене засідання спільно з міграційниками за участі керівництва районної державної адміністрації, представників служби соціального захисту населення та освітян району.                                                                                                              

У Кіцмані працівники РВ УДМС у Чернівецькій області зустрілися з начальником відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської РДА Іваном Николайчуком. Також на Кіцманщині відбулася зустріч з працівниками районної філії державної установи «Центр пробації».

У Глибоці міграційники зустрілися з працівниками районного відділу обслуговування громадян (сервісний центр), працівниками Управління освіти та відділу ведення Державного реєстру виборців Глибоцької РДА.

Працівники Герцаївського РС УДМС у Чернівецькій області зустрілися зі співробітниками відділу ведення Державного реєстру виборців Герцаївської РДА.

Працівники Сокирянського РВ УДМС у Чернівецькій області мали можливість поспілкуватися щодо переваг ID зі співробітниками відділів державної реєстрації виборців Сокирянської РДА та Новодністровської міської ради.

У Чернівецькій ЗОШ № 27 організовано зустріч працівників Чернівецького МВ УДМС у Чернівецькій області зі старшокласниками та педагогами.

Аналогічні заходи відбулися також в усіх районах області. Під час зустрічей міграційники розповіли про доступність оформлення ID-картки в усіх підрозділах ДМС на території України, терміни та вартість оформлення паспорта громадянина України нового зразка, довели графіки прийому громадян з оформлення та видачі ID, надали роз’яснення ЦВК щодо використання ПГУ під час голосування тощо.

Управління ДМС у Чернівецькій області