УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях радилися щодо операції «Мігрант»

У Чернівцях радилися щодо операції «Мігрант»

У Чернівцях радилися щодо операції «Мігрант»

Робоча нарада щодо спільних заходів в рамках операції «Мігрант» відбулася в обласному Управлінні ДМС за участі представників Чернівецького прикордонного загону, ГУ НП, СБУ та Управління патрульної поліції в області.

Перший заступник начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар проаналізував міграційну ситуацію та озвучив основні напрацювання  з протидії незаконній міграції за минулий рік.

Начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуард Дудкевич надав пропозиції щодо покращення міжвідомчої взаємодії з виявлення порушників міграційного законодавства, зокрема у разі виникнення позаштатних ситуацій.

Під час зустрічі йшлося про забезпечення своєчасного обміну інформацією, доступу до відповідних баз даних, проведення оперативних міжвідомчих нарад та інших скоординованих заходів.

Також учасники наради домовилися про спільні перевірки в місцях ймовірного перебування іноземців – на ринках, вокзалах, гуртожитках, будівельних майданчиках, розважальних закладах та закладах громадського харчування.

Управління ДМС у Чернівецькій області