УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Першочергово − зручні і доступні умови отримання адміністративних послуг

Першочергово − зручні і доступні умови отримання адміністративних послуг

Першочергово − зручні і доступні умови отримання адміністративних послуг

Начальник УДМС України в Черкаській області І. В. Шапран продовжив моніторингові візити територіальних підрозділів міграційної служби Черкащини. Цього разу відвідав Уманський районний відділ та Монастирищенський районний сектор.

Спільно з працівниками підрозділів обговорили нагальні питання з організації роботи, зокрема, надання адміністративних послуг. Думка громадян теж не залишилася поза увагою: критичних зауважень щодо роботи згаданих підрозділів не було. Уманчани задоволені впровадженням повноцінної електронної черги, яка впорядкувала прийом та дозволила зекономити час. Вказують на очевидні переваги сервісу: оформлення біометричних документів можна спланувати завчасу.

Жителі м. Монастирище та району теж не нарікають на роботу фахівців підрозділу міграційної служби. Навпаки, кажуть, що створені зручні умови спілкування з громадянами, тому й з отриманням біометричного документа чи консультації з питань, які належать до компетенції міграційної служби, проблем не виникає.

У межах візиту відбулася зустріч І. В. Шапрана з міським головою Монастирища О. М. Тищенком щодо продовження договору оренди приміщення, в якому знаходиться районний сектор міграційної служби.

«Створення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг є одним із першочергових завдань, що маємо вирішувати вже сьогодні. Оскільки ми надаємо адмінпослуги, відтак − саме за якістю наданих послуг кожен громадянин оцінюватиме компетентність міграційної служби» − зазначив очільник міграційної служби Черкащини.

Управління ДМС у Черкаській області