Навчання по запобіганню проявам корупції провели із працівниками Міграційної служби Житомирщини

Навчання по запобіганню проявам корупції провели із працівниками Міграційної служби Житомирщини

Навчання по запобіганню проявам корупції провели із працівниками Міграційної служби Житомирщини

В обласному Управлінні Державної міграційної служби Житомирщини 15 березня проведений тематичний короткостроковий семінар для працівників апарату та територіальних підрозділів щодо дотримання антикорупційного законодавства.  

Перед присутніми виступили, заступник начальника міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Володимир Бражевський, методист Житомирського Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Ірина Коваленко, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату Житомирської облдержадміністрації Олег Хабчук.

Адміністративну відповідальність за вчинення корупційних правопорушень для слухачів довела кандидат юридичних наук, доцент кафедри спеціальних історичних дисциплін та правознавства Житомирського державного університету ім. І.Франка Ольга Рудницька.

На навчаннях розглянуті правові засади та практичні аспекти запобігання корупції, особливості заповнення електронної декларації про майновий стан і доходи, кримінальна, адміністративна та цивільно-правова відповідальність за вчинення корупційних правопорушень.

Також на семінарі відбулись практичні заняття за участю працівників Головного територіального управління юстиції у Житомирській області щодо кримінальної відповідальності за вчинення корупційних діянь.

Підсумовуючи результати навчань, керівник міграційної служби Житомирщини Олександр Радько, акцентував увагу працівників УДМС на якісному наданні адміністративних послуг, уважному та ввічливому ставленні до громадян, неухильному дотриманні виконавської дисципліни та застеріг від можливих проявів корупційних діянь.

По завершенню семінару прийняті відповідні заліки.

Управління ДМС у Житомирській області