На Хмельниччині примусово повернуть громадянина Таджикістану

На Хмельниччині примусово повернуть громадянина Таджикістану

На Хмельниччині примусово повернуть громадянина Таджикістану

18 березня поточного року під час проведення практичного етапу цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС спільно із працівниками Управління патрульної поліції м.Хмельницького виявлено нелегального мігранта-громадянина Таджикистану, який перевищив термін перебування на території держави та у якого відсутні підстави для подальшого законного перебування в Україні.

За вказане правопорушення, іноземця притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП, накладено адмінстягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 грн. та прийнято рішення про примусове повернення його до країни походження у встановлений термін із подальшою забороною в’їзду терміном на 3 роки.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України і знаходиться на постійному контролі керівництва Управління ДМС України в Хмельницькій області.

Управління ДМС у Хмельницькій області