Ніколи не пізно

Ніколи не пізно

Світлані Григорівні 67 років. Хоча день народження святкуватиме тільки за два тижні, але вже сьогодні приймає щирі вітання від рідних та міграційників. І привід неабиякий: отримує ПЕРШИЙ паспорт громадянина України у формі картки.

Так склалося життя, що у жінки до цього не було жодного паспортного документа: ні громадянина колишнього СРСР зразка 1974 року, ані паспорта-книжечки громадянина України зразка 1994 року. Завдяки брату та фахівцям Звенигородського РВ УДМС України в Черкаській області Світлана Григорівна отримала біометричний документ – ID-картку. Міграційникам довелося проводити процедуру встановлення особи, оскільки чи не єдиним документом жінки було свідоцтво про народження. І менш ніж за місяць жителька Звенигородського району отримала важливий подарунок від міграційної служби: ID та букет квітів.

Працівники Звенигородського РВ переконані, що оформити документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство – ніколи не пізно. Потрібно зробити лише перший крок – звернутися до міграційної служби, де вам допоможуть оформити головний документ у житті – паспорт.

Управління ДМС у Черкаській області