В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели внутрішній тренінг з питань примусового видворення…

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели внутрішній тренінг з питань примусового видворення іноземців з України

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели внутрішній тренінг з питань примусового видворення іноземців з України

21 березня з метою вдосконалення професійних знань у холі Управління внутрішнім тренером – завідувачем сектору юридичного забезпечення Світланою Зубарєвою проведено навчальний семінар для працівників апарату Управління та територіальних підрозділів.

Тема тренінгу: «Підстави та порядок примусового видворення з України іноземців та осіб без громадянства».

Під час семінару внутрішній тренер, яка пройшла кваліфіковану підготовку, у формі інтерактивного навчання розглянула такі питання:

  • нормативно-правове регулювання;
  • підстави та передумови примусового видворення іноземців або осіб без громадянства;
  • особливості провадження у справах за адміністративними позовами з приводу примусового видворення іноземців або осіб без громадянства (ст. 289 КАС України);
  • особливості провадження у справах за адміністративними позовами з приводу затримання іноземців або осіб без громадянства (ст. 289 КАС України).

Розглянута тема наразі доречна, оскільки зараз проходить практичний етап цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант». 

Завідувач сектору візуально презентувала доповідь у вигляді слайдів, адже наочність сприяє кращому аналізу та розумінню.

Управління ДМС у Полтавській області