Черкаські міграційники підтримали ініціативу міської ради

Черкаські міграційники підтримали ініціативу міської ради

Черкаські міграційники підтримали ініціативу міської ради

Міграційна служба активно долучається до міського тижня благоустрою, який триватиме з 22 до 29 березня. Відповідне рішення одностайно підтримав виконком Черкаської міської ради під час засідання 20 березня.

Сьогодні представники колективу УДМС України в Черкаській області на чолі з начальником Іваном Володимировичем Шапраном озеленювали прилеглу територію Соснівського РВ у місті Черкаси та Черкаського РВ, які знаходяться по вул. Смілянській, 116. Підтримав міграційників і керівник Центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс» м. Черкаси. Озброївшись садовим інструментом спільними зусиллями навели лад біля територіальних підрозділів служби та висадили багаторічні рослини.

Відтепер черкащан зустрічатимуть не тільки привітні працівники міграційної служби, які допоможуть отримати необхідні адміністративні послуги або ж за потреби проконсультують, а й зелені насадження − кущі самшиту та дерева туй.

Заходи з упорядкування прилеглих територій підрозділів УДМС України в Черкаській області продовжуватимуться й надалі, оскільки у Черкасах з 22 березня до 22 травня триватиме двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану. Це передбачено рішенням, яке 19 березня затвердили члени виконавчого комітету міської ради.

 

Управління ДМС у Черкаській області