УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Луганщині виявили громадянина України, який незаконно переправляв нелегального мігранта до Російської…

На Луганщині виявили громадянина України, який незаконно переправляв нелегального мігранта до Російської Федерації через державний кордон України

На Луганщині виявили громадянина України, який незаконно переправляв нелегального мігранта до Російської Федерації через державний кордон України

21.03.2019 року о 12-45 годині працівниками УБЗПТЛ ГУ НП України в Луганській області  та Управління ДМС України в Луганській області, під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант" було виявлено громадянина України, який організував незаконне  переміщення через державний кордон України  в Російську Федерації, поза пунктом пропуску в районі прикордонного знаку № 655/1 с. Височинівка, Марківського району, Луганської області громадянина Російської Федерації, який незаконно перебував на території України.

Відносно громадянина Російської Федерації  21.03.2019 року співробітниками Марківського РВ УДМС України в Луганській області  складено адміністративний протокол за ст. 203 КУпАП, вирішується питання щодо прийняття рішення про примусове повернення за межі України.  Співробітниками ГУ НП в Луганській області відносно останнього складено адміністративний протокол за ст. 204-1 КУпАП.

Вказаний факт зареєстровано до журналу єдиного обліку та внесені відомості до ЄРДР за скоєння злочину передбаченого ст. 332 КК України - незаконне переправлення осіб через державний кордон України.  

Управління ДМС у Луганській області