УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Полтавщині виявлено нелегального мігранта з Індії

На Полтавщині виявлено нелегального мігранта з Індії

На Полтавщині виявлено нелегального мігранта з Індії

На Полтавщині, в рамках проведення операції "Мігрант", спільними діями міграційної служби та поліції Гадяцького району виявлено факт незаконного перебування в Україні громадянина Індії 1998 року народження.

Співробітники з'ясували, що незважаючи на факт скорочення терміну перебування в Україні, чоловік не виїхав з країни і продовжував незаконно перебувати на території Гадяцького району. Іноземця виявили в одному із житлових секторів Гадяча та доставили до Гадяцької міграційної служби, де на нього було складено адміністративний протокол за частиною першою статті 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Нагадаємо, профілактична операція «Мігрант» триватиме до кінця травня. Цільові превентивні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній  сфері здійснюються спільними силами Нацполіції, Державної міграційної та Державної прикордонної служб України. 

До відома. Станом на 22 березня під час проведення заходів виявлено 43 нелегальних мігрантів, відносно яких прийнято 34 рішень про примусове повернення та 1 рішення про примусове видворення. За результатами накладено штрафів на суму 163928 грн.

Управління ДМС у Полтавській області