На Вінниччині відбулися заняття за програмою функціонального навчання у сфері цивільного захисту…

На Вінниччині відбулися заняття за програмою функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2019 рік

На Вінниччині  відбулися заняття за програмою функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2019 рік

У період з 20 по 22 березня 2019 року проводились заняття з категорією слухачів «Керівники структурних підрозділів (департаментів, управлінь, відділів, секторів) МОВВ, ОМС».

З вітальним словом розпочав заняття начальник Центру Юрій Чухрій, який зазначив, що навчання цивільному захисту є одним із важливих завдань в світлі подій у державі.

В ході занять до слухачів було доведено порядок організації та функціонування системи цивільного захисту, можливі заходи по зменшенню наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Викладач Центру Віктор Гречка розповів, як правильно планувати та проводити евакуаційні заходи у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. Слухачі ознайомились з новими нормативними документами у сфері цивільного захисту.

Зокрема, акцентовано увагу на основних завданнях, які покладені на структурні підрозділи міграційної служби у Вінницькій області.

Проблеми, що висвітлювались, викликали зацікавленість у слухачів, під час занять вони мали змогу поставити численні питання щодо практичного втілення у життя вимог чинного законодавства.

За результатами навчання слухачі отримали в електронному вигляді керівні документи, методичні матеріали щодо організації і проведення заходів цивільного захисту.

                  

Управління ДМС у Вінницькій області