Співробітники ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області в черговий раз викривають групу нелегальних…

Співробітники ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області в черговий раз викривають групу нелегальних мігрантів

Співробітники ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області в черговий раз викривають групу нелегальних мігрантів

Сьогоднішній день видався досить результативним для Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області. Активні та рішучі дії міграційників Київщини допомогли викрити іноземних громадян, які перебувають на території України нелегально.

Отже, 22 березня 2019 року в ході проведення спільних заходів та під час відпрацювання одного із столичних ринків співробітниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області спільно із представниками ГУ БКОЗ СБУ виявлено 16 іноземних громадян, які перебували на території України із порушеннями вимог чинного міграційного законодавства.

П’ятнадцятеро із зазначених іноземців були притягнуті до визначеної законом адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП, стосовно вісьмох з них прийняті рішення про примусове повернення із подальшою забороною в’їзду на територію України терміном на 3 роки відповідно до вимог статті 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», також до адміністративної відповідальності за ст. 204 КУпАП було притягнуто роботодавця, який всупереч вимогам законодавства України працевлаштував у себе іноземця.

Наразі продовжується практичний етап операції «Мігрант». ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області плануються та проводяться подальші спільні заходи із задіянням відповідних державних органів.   

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області