Форум роботодавців на Житомирщині

Форум роботодавців на Житомирщині

Форум роботодавців на Житомирщині

У Житомирському державному технологічному університеті відбувся форум роботодавців щодо підготовки державних службовців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

З роботодавцями зустрілися перший проректор університету Оксана Олійник, проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Олена Денисюк, декан факультету публічного управління та права Димитрій Грицишен, завідувач кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування Іван Драган.

Під час зустрічі обговорювались питання якості підготовки випускників, можливості запровадження дуальної освіти, участі представників бізнесу в освітньому процесі.

У роботі форуму взяла участь і завідувач сектору юридичного забезпечення УДМС України в Житомирській області Олена Юхимчук, яка відзначила, що залучення талановитої молоді на державну службу набуває значної актуальності.

У своєму виступі Олена Миколаївна звернула увагу на необхідність формування управлінської еліти в органах державної влади та місцевого самоврядування, залучення до системи управління молодих професійно підготовлених кадрів.

Також завідувач сектору юридичного забезпечення проінформувала присутніх про реформи, які успішно проходять у Державній міграційній службі.

Управління ДМС у Житомирській області