УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Герці та Кельменцях примусово повернуть громадян Молдови

У Герці та Кельменцях примусово повернуть громадян Молдови

У Герці та Кельменцях примусово повернуть громадян Молдови

Громадянку Республіки Молдова, яка перевищила термін перебування в Україні більше 90 днів та ухилялася від виїзду з країни, виявили працівники Герцаївського РС УДМС в Чернівецькій області спільно зі співробітниками місцевого відділення поліції ГУНП в Чернівецькій області.

Іноземку притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано на 1700 грн. Щодо порушниці прийнято рішення про примусове повернення.

Також працівниками Кельменецького РВ УДМС в Чернівецькій області спільно зі співробітниками Кельменецького ВП ГУНП в Чернівецькій області виявлено громадянина Молдови, який незаконно потрапив на територію України в порушення п. 2 «Порядку  продовження строку перебування та продовження або скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України».

Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП. Стосовно нього також прийнято рішення про примусове повернення та заборону в’їзду терміном на 3 роки.

По обом випадкам до адмін-відповідальності за ст. 206 КУпАП притягнуто місцевих мешканців – громадян України, котрі в порушення вимог міграційного законодавства надали іноземцям житло.

Управління ДМС у Чернівецькій області