На Запоріжжі на законність перебування перевірили більше тисячі іноземних громадян

На Запоріжжі на законність перебування перевірили більше тисячі іноземних громадян

На Запоріжжі на законність перебування  перевірили більше тисячі іноземних громадян

В рамках проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» в Запоріжжі та області було виявлено 54 незаконних мігранти, стосовно яких виконано вже 16 рішень про примусове повернення до країн походження, у відношенні 19 - прийнято рішення про заборону в’їзду до України на три роки.

Загальна кількість іноземців, притягнутих до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства, складає 170 осіб. Серед них трьох було притягнуто за ст. 206  (порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла) та одного за ст.204 КУпАП (порушення правил працевлаштування іноземців).

На всіх притягнутих порушників накладено штрафів на загальну суму 218715 грн, з яких 142295 грн. вже стягнуто на користь держави.

Крім того, міграційниками було виявлено два факти проживання іноземців, - громадянин Австралії та громадянин Республіки Ірак, - за подробленими посвідками на постійне проживання.

Наразі робота по виявленню порушників міграційного законодавства триває. Всіх громадян, які мають інформацію про іноземців, що незаконно перебувають на території нашої держави чи незаконно працевлаштовані, просимо повідомити про це найближчий підрозділ міграційної служби або за телефоном (061) 233-07-77.

Управління ДМС у Запорізькій області