Міграційна служба видаватиме готові ID-картки навіть у день виборів

Міграційна служба видаватиме готові ID-картки навіть у день виборів

Міграційна служба видаватиме готові ID-картки навіть у день виборів

Отримати готову ID-картку черкащани зможуть навіть у день виборів Президента України. Для ВИДАЧІ паспортів громадян України у формі картки всі територіальні підрозділи Управління ДМС України в Черкаській області працюватимуть у неділю 31 березня з 8.00 до 20.00 години. У переддень виборів, 30 березня, робочий день згідно графіку роботи – з 9.00 до 16.45.

В Управлінні ДМС України в Черкаській області (б-р Шевченка, 117) працівники чергуватимуть 30 березня з 9.00 до 18.00 години, та з 7.00 31 березня до 7.00 1 квітня.

Не відкладати на останній момент оформлення паспорта громадянина України у формі картки вирішив Любомир. Чоловік переймався чи встигне отримати готовий паспорт до виборів, тому звернувся до міграційної служби з цим питанням завчасно – 15 березня. Вирішив оформлювати документ в терміновому порядку. За 10 робочих днів отримав ID-картку у Чорнобаївському районному секторі УДМС України в Черкаській області. Зазначає, що у переддень та день виборів може бути немало охочих отримати раніше замовлений документ, який буде вкрай необхідним для реалізації виборчого права.

Нагадуємо, що перевірити готовність документа можливо за допомогою онлайн-сервісів ДМС – «Перевірка стану оформлення документів» → https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html та «Чат-бот» доступний у месенджерах Viber та Telegram. У підрозділах УДМС України в Черкаській області розміщені інформаційні листівки із зображенням QR-кодів та посиланням на вказані вище менеджери.

Управління ДМС у Черкаській області