Начальник УДМС Вінниччини надав інтерв’ю телеканалу «ВІТА»

Начальник УДМС Вінниччини надав інтерв’ю телеканалу «ВІТА»

Начальник УДМС Вінниччини надав  інтерв’ю  телеканалу «ВІТА»

Начальник міграційної служби Вінниччини Борис Наливайко надав інтерв’ю журналісту телеканалу «ВІТА» Тетяні Добровольській.

Очільник обласного Управління повідомив телеглядачам про те, що у зв’язку з проведенням чергових виборів президента України, у всіх територіальних підрозділах УДМС України у Вінницькій області  30 та 31 березня з 09.00 до 18.00 чергуватимуть  працівники, задля того аби громадяни змогли отримати новітні паспорти у вигляді ID-картки з метою реалізації свого виборчого права.

Підрозділи управління переведено на посилений варіант службової діяльності.

Також,  керівник міграційної служби Вінниччини Борис Наливайко, звернув увагу на те, що не вклеєне фото не може бути причиною для того, аби відмовити громадянину у його волевиявленні.

 Перевірити чи готовий документ можна на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України, або з допомогою чат-боту ДМС у месенджерах «Viber» та «Telegram», який надсилає повідомлення про кожен новий етап оформлення документа аж до моменту, коли він прибуде до підрозділу для видачі.

Крім того, начальник управління поінформував телеглядачам, що за період 2018 року з територіальними підрозділами УДМ було оформлено та видано 55331 ID-карток. А за два місяці вже цього року - 10766 ID-карток. Відтак, в середньому, в день, видається приблизно 200  паспортів громадянина України у вигляді ID-картки.

Борис Наливайко запевнив, що керівництво УДМС у повній мірі усвідомлює всю відповідальність щодо належної організації службової діяльності підпорядкованих підрозділів та запевнив, що очолюване ним  Управління постійно здійснює належну і відповідну реалізацію державної політики з питань міграції та надання якісних адміністративних послуг громадянам. Веде активну роботу щодо підвищення іміджу Служби та дотримання чинного законодавства України.  

Управління ДМС у Вінницькій області