Онлайн-сервіс у допомогу

Онлайн-сервіс у допомогу

Онлайн-сервіс у допомогу

Продовжуємо розповідати історії черкащан, які поспішали привести у відповідність паспортні документи до чергових виборів. Олена Володимирівна -  жителька Катеринопільського району, яка виконує обов’язки голови комісії 314 виборчої дільниці с. Гончариха. До підрозділу міграційної служби звернулася 7 березня, адже необхідно було обміняти паспорт зразка 1994 року на ID-картку протягом місяця у зв’язку зі зміною прізвища після реєстрації шлюбу. Жінка замовила виготовлення ID-картки у регламентному порядку, тобто за 20 робочих днів, та відслідковувала готовність паспорта через онлайн-сервіс «Перевірка стану оформлення документів» на сайті ДМС. Каже, що дуже хвилювалася, що не зможе отримати ID-картку до 31 березня, тому оголошення про те, що забрати раніше замовлений документ можна навіть у день виборів – стало приємною несподіванкою.

Олені Володимирівні не доведеться йти до міграційної служби у день виборів. Як тільки побачила повідомлення в онлайн-сервісі «Перевірка стану оформлення документів» про готовність документа – поквапилася до підрозділу, де завідувач Катеринопільського районного сектору Марія Крамаренко вручила їй ID-картку.

Нагадуємо, що для видачі паспортів громадян України у формі картки всі територіальні підрозділи Управління ДМС України в Черкаській області працюватимуть у неділю 31 березня.

Управління ДМС у Черкаській області