У Вінниці співробітники УДМС вивчали ділову українську мову

У Вінниці співробітники УДМС вивчали ділову українську мову

У Вінниці співробітники УДМС вивчали ділову українську мову

28 березня на запрошення центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Вінницької ОДА було проведено навчальний семінар.

Науковець, кандидат філологічних наук, доцент кафедри методики філологічних дисциплін і стилістики української мови Вінницького державного педагогічного університету Людмила Володимирівна Прокопчук  провела навчання з працівниками УДМС у Вінницькій області.    

У ході навчань за програмою короткострокового семінару на тему: «Питання ділового мовлення та етики в управлінській діяльності» співробітникам доведено вимоги ділового мовлення. Торкнулися проблем граматики, культури мови, риторики. Крім того, обговорили проект нового українського правопису.  

У працівників міграційної служби виникали запитання до фахівця, що проводила учбове заняття, на які надавалися вичерпні  відповіді,   роз’яснення та коментарі.

По закінченню заходів всім учасникам курсу, директором Центру Тетяною Пашиніною вручено сертифікати про проходження відповідних навчань.

 

Управління ДМС у Вінницькій області