За паспортом якнайшвидше

За паспортом якнайшвидше

За паспортом якнайшвидше

На часі – історія 27-річного Максима. Хлопець народився у с. Бужанка Лисянського району. Після навчання залишився працювати у столиці. Коли втратив паспорт громадянина України, приїхав відновлювати документ у смт Лисянка, адже зареєстрований у районі, а відтак потрібно звертатися до підрозділу міграційної служби за зареєстрованим місцем проживання.

Максим має чітку громадянську позицію та власні переконання, тому вкрай засмутився втраті паспорта напередодні виборів. Вирішив у терміновому порядку відновити паспорт – за 10 робочих днів, аби встигнути реалізувати своє виборче право 31 березня.

Тільки-но чат-бот ДМС повідомив, що паспорт хлопця прибув до підрозділу міграційної служби – відразу вирушив на маленьку батьківщину отримувати його. До Лисянського районного сектору УДМС України в Черкаській області хлопець з’явився прямо із рейсового автобусу з валізою в руках. Віддати голос на виборах Президента України Максим зможе вже з сучасним документом − ID-карткою, яку йому вручила завідувач Лисянського районного сектору Любов Котенко.

Управління ДМС у Черкаській області