Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено громадянку Вірменії за межі країни через ОКПП…

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено громадянку Вірменії за межі країни через ОКПП «Київ»

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено громадянку Вірменії за межі країни через ОКПП «Київ»

З метою запобігання та протидії нелегальній міграції, іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, на території області тривають цільові профілактичні заходи під умовною назвою “Мігрант”.

Під час відпрацювання заходу працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС спільно із працівниками Зарічанського ВП ХВП ГУНП області виявлено громадянку Вірменії, відносно якої у 2016 році прийнято рішення про примусове повернення.

22 березня поточного року Хмельницьким міськрайонним судом задоволено адміністративний позов Управління щодо примусового видворення іноземної громадянки за межі держави.

28 березня з метою контролю за виконанням рішення суду працівниками міграційної служби разом із представниками правоохоронних органів порушницю міграційного законодавства видворено в примусовому порядку до країни походження через пункт пропуску державного кордону ОКПП «Київ».

Відповідно до ст. 30  Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» гр. Вірменії заборонено в’їзд в Україну строком на 5 років.

Управління ДМС у Хмельницькій області